Dealers | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

De nieuwe Actros verlegt technologische grenzen. U moet er mee rijden om het te geloven!

Mercedes-Benz Trucks biedt u de mogelijkheid om de nieuwe Actros te ontdekken met verscheidene presentaties, workshops en een exclusief testrittenparcours. Boek uw testrit bij een Mercedes-Benz Partner naar keuze en ervaar het comfort van de Nieuwe Actros met zijn gloednieuwe revolutionaire technologie.

Benieuwd naar de rijervaring met de nieuwe Actros?

Vul je gegevens in, selecteer de Mercedes-Benz Partner van jouw keuze en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* verplichte invulvelden

Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

Voor elke testrit schenkt Mercedes-Benz Trucks €10 aan de Ouders van Verongelukte Kinderen.

Mercedes-Benz Trucks hecht veel belang aan veiligheid en mensenlevens. Daarom investeren we enorm in veiligheidssystemen. Bovendien willen we de vzw “Ouders van Verongelukte kinderen” steunen in hun waardevolle werking. De motor van deze vzw draait op het bieden van hulp, begeleiding en ondersteuning aan families die een kind verloren hebben in een verkeersongeval. Ook verbetert de vzw de professionele opvang en begeleiding van nabestaanden van verkeersslachtoffers en helpen ze met het sensibiliseren van verkeersveiligheid.