Truckshow Bekkevoort | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Truckshow Bekkevoort
9 augustus


boek nu uw testrit

Maak een testrit en ervaar zelf de technologische innovaties van de Nieuwe Actros in Bekkevoort op vrijdag 9 augustus.

In augustus verzamelen sinds meer dan 30 jaar vrachtwagens in alle maten, gewichten, kleuren en merken in Bekkevoort voor de jaarlijkse Truckshow. Als exclusieve opening voor het Bekkevoort Truckshow event op 10-11 augustus organiseert Mercedes-Benz Trucks al op 9 augustus een testrittenparcours waar u de Nieuwe Actros Truck zelf kan ervaren!

Op 10 en 11 augustus presenteert VZW Truckers for Life Bekkevoort een 2-daagse Truckshow. Op zaterdag 10 augustus, Dag van de Mindervaliden, worden er rondritten voor mindervaliden georganiseerd met Marijn Devalck, beter gekend als Balthazar Boma, en zanger Robby Longo achter het stuur van een truck. Als afsluiter zetten de truckers een heuse lichtshow neer. Op zondag 11 augustus wordt er tijd gemaakt om samen te barbecueën en gezellig iets te drinken, aangevuld door een rondrit door het Hageland. Als afsluiter kan u verscheidene optredens bijwonen alsook een foute truckers party!

Ja ik wil testen op 9 augustus!

Meld u bij aankomst aan om een tijdslot te boeken 
voor een testrit op het moment dat u het best past.
  * verplichte invulvelden  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Testrittenparcours Bekkevoort – 9 Augustus

  Sportpark De Heide
  Oude Leuvensebaan
  3460 Bekkevoort

  Voor elke testrit schenkt Mercedes-Benz Trucks €10 aan de Ouders van Verongelukte Kinderen.

  Mercedes-Benz Trucks hecht veel belang aan veiligheid en mensenlevens. Daarom investeren we enorm in veiligheidssystemen. Bovendien willen we de vzw “Ouders van Verongelukte kinderen” steunen in hun waardevolle werking. De motor van deze vzw draait op het bieden van hulp, begeleiding en ondersteuning aan families die een kind verloren hebben in een verkeersongeval. Ook verbetert de vzw de professionele opvang en begeleiding van nabestaanden van verkeersslachtoffers en helpen ze met het sensibiliseren van verkeersveiligheid.

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren