Mercedes-Benz Vereenooghe N.V | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Groep Vereenooghe N.V
20 oktober


boek nu uw testrit

Groep Vereenooghe N.V biedt op 20 oktober testritten aan waar u de nieuwe Actros zelf kan ontdekken. Laat u ook meevoeren door de technologische innovaties van de Actros tijdens de presentatie om 9u30 door de Mercedes-Benz Trucks-specialisten zelf. Even bekomen van de ontdekkingsreis? Dan kan u ook genieten van een hapje en een drankje want er wordt de hele dag door kleine catering voorzien!

Ja, ik zal aanwezig zijn!


  * verplichte invulvelden

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Praktische Info

  Evenement: van 9u tot 17u.
  Presentatie: 20 oktober 9u30

  Locatie:
  Zeestation Haven Zeebrugge Port Control
  Leopold II Dam
  8380 Zeebrugge

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren