Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Mercedes-Benz Truck
Center Antwerpen
28 september


boek nu uw testrit

Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen biedt op 28 september testritten aan waar u de nieuwe Actros zelf kan ontdekken. Laat u ook meevoeren door de technologische innovaties van de Actros tijdens een presentatie door de Mercedes-Benz Trucks-specialisten zelf.

Even bekomen van de ontdekkingsreis? Naast de testrit en de presentatie, wordt er ook de hele dag kinderanimatie (karten), een demo slipcontrole en foodtrucks voor een hapje en een drankje voorzien.

Ja, ik zal aanwezig zijn!


  * verplichte invulvelden

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Praktische Info

  Evenement: van 10u tot 18u.
  Presentatie: om 11u, 13u30 en 16u.
  Parking: Hoeikensstraat 1
  2830 Willebroek

  Locatie:
  Inkart
  Ooievaarsnest 33
  2870 Puurs

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren