Huet | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Mercedes-Benz Huet S.A. / Sonodi
6 & 7 september


boek nu uw testrit

Mercedes-Benz Huet S.A. / Sonodi biedt op 6 en 7 september testritten aan waar u de nieuwe Actros zelf kan ontdekken. Laat u ook meevoeren door de technologische innovaties van de Actros tijdens een presentatie door de Mercedes-Benz Trucks-specialisten zelf.
Even bekomen van de ontdekkingsreis? Dan kan u ook genieten van een hapje en een drankje want er wordt de hele dag door kleine catering voorzien!

Ja, ik zal aanwezig zijn!  * verplichte invulvelden

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Praktische Info

  Evenement: 9u tot 17u.

  Locatie: Relais St Christophe
  Chaussée de Bastogne 303
  6840 Neufchâteau

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren