Hedin Automotive | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Hedin Automotive
25-26 oktober


boek nu uw testrit

Hedin Automotive biedt op 25 oktober en 26 oktober testritten aan waar u de nieuwe Actros zelf kan ontdekken. Laat u ook meevoeren door de technologische innovaties van de Actros tijdens een presentatie door de Mercedes-Benz Trucks-specialisten zelf. U kan deze presentatie op verschillende tijdstippen gedurende het evenement volgen.

Ja, ik zal aanwezig zijn!  * verplichte invulvelden

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Praktische Info

  Evenement 25 oktober: 16u tot 20u
  Evenement 26 oktober: 10u tot 19u

  Locatie:
  Hedin Aalst
  Nachtegaalstraat 6
  9320 Aalst

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren