Foire De Libramont | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Foire de Libramont
26 t.e.m. 29 juli


boek nu uw testrit

Maak een testrit en ervaar zelf de technologische innovaties van de Nieuwe Actros tijdens de beurs van Foire de Libramont - 26 t.e.m. 29 juli.

Van 26 tot 29 juli kan u 4 dagen lang in de voormiddag de vooruitstrevende technologische nieuwigheden van de Nieuwe Actros Truck komen testen op het exclusieve parcours van Mercedes-Benz Trucks. Op de ‘Foire de Libramont’, die bekend staat omwille van zijn jaarlijkse land- en bosbouwbeurs, is Mercedes-Benz Trucks op zowat alle terreinen aanwezig. Een VIP parking voor Mercedes-Benz Trucks genodigden is voorzien in Rue du Serpont te Libramont. Daar kan u zich aanmelden voor een testrit. De testritten zullen tussen 10u en 13u georganiseerd worden. Bovendien zal een shuttle u nadien naar de beurs brengen en ook weer terug.

Ja ik wil een testrit!

Schrijf u in op een dag naar keuze en meldt u bij aankomst aan om een tijdslot te boeken voor een testrit op het moment dat u het best past.  * verplichte invulvelden
  Alle testritten gaan door tussen 10u en 13u

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Kom je aanmelden voor de testrit:
  VIP Parking - Rue du Serpont te Libramont

  Voor elke testrit schenkt Mercedes-Benz Trucks €10 aan de Ouders van Verongelukte Kinderen.

  Mercedes-Benz Trucks hecht veel belang aan veiligheid en mensenlevens. Daarom investeren we enorm in veiligheidssystemen. Bovendien willen we de vzw “Ouders van Verongelukte kinderen” steunen in hun waardevolle werking. De motor van deze vzw draait op het bieden van hulp, begeleiding en ondersteuning aan families die een kind verloren hebben in een verkeersongeval. Ook verbetert de vzw de professionele opvang en begeleiding van nabestaanden van verkeersslachtoffers en helpen ze met het sensibiliseren van verkeersveiligheid.

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren