Car Avenue | Try New Actros

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Actros testritten

Car Avenue
21 september


boek nu uw testrit

CAR Avenue biedt op 21 september testritten aan waar u de nieuwe Actros zelf kan ontdekken. Test de Actros uit op de baan, ontdek de nieuwe MirrorCams en manoeuvreer erop los, word ondergedompeld in de 7 Core Innovations door de Mercedes-Benz Trucks-specialisten zelf en leer Fleetboard, Uptime en nog zoveel meer kennen tijdens de workshop over connectiviteit! U kan deze workshops op verschillende tijdstippen volgen.

Ja, ik zal aanwezig zijn!


  * verplichte invulvelden

  Ik wens op de hoogte te blijven van alles wat Mercedes-Benz Trucks is. Ik geef mijn toestemming aan Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail.

  Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  Praktische Info

  Evenement: van 10u tot 18u.

  Locatie: CAR Avenue
  Rue Haie Leruth 2
  Alleur (Liège)

  We maken gebruik van cookies. Om een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te bieden gebruiken we cookies.

  WeigerenAccepteren